ستاد خدمات سفر در دوران کرونا چه می‌کند؟

معاون گردشگری کشور از تشدید نظارت‌ها و رسیدگی به شکایت‌های مردمی در ستاد خدمات سفر همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت گردشگری، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ولی تیموری، دبیر کمیته گردشگری و فضاهای ورزشی ستاد ملی مدیریت کرونا، در جلسه ویدئوکنفرانسی با مدیران کل و معاونان گردشگری استان‌های مختلف کشور، اظهار کرد: ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در تهران و ستاد اجرایی خدمات سفر در استان‌ها و شهرستان‌های مختلف در نوروز ۹۹ به‌منظور نظارت بر رعایت موارد مختلف از سوی تاسیات گردشگری از جمله رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعال است و نظارت‌ها از سوی این ستادها تشدید خواهد شد.

او یادآور شد: با توجه به شیوع کرونا، کمیته گردشگری و فضاهای مجازی ستاد ملی مدیریت کرونا تشکیل شده که ریاست این کمیته بر عهده وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی است که در نوروز ۹۹ وظایف این کمیته از سوی ستاد خدمات سفر دنبال می‌شود.

به گفته تیموری، تشدید نظارت‌ها با توجه به ابلاغ دستورالعمل شماره ۱ و ۲ با امضای وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی و نیز رسیدگی به شکایات مردم و تاسیسات گردشگری دو وظیفه مهم ستاد خدمات سفر در نوروز ۹۹ است.

وی ادامه داد: ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در تهران و ستاد اجرایی خدمات سفر در استان‌ها و شهرستان‌های مختلف با توجه به شیوع کرونا، با حداقل نیرو و به صورت شیفت‌بندی فعالیت خواهد کرد.

معاون گردشگری با بیان این‌که شیوع کرونا و کاهش سفرها می‌تواند یک فرصت تلقی شود، اظهار کرد: اگرچه برنامه‌ریزی‌ها برای انجام سفرهای نوروزی بانشاط و ایمن برای هم‌وطنان تدارک دیده شده بود اما شیوع کرونا باعث شد تا این برنامه‌ها فعلا متوقف شود، با این حال می‌توان از این فرصت برای برنامه‌ریزی سفرهای هرچه بهتر در سال ۹۹ برای گردشگران و عموم مردم بهره برد.

او افزود: در این مدت ادارات کل میراث‌ فرهنگی و ستادهای خدمات سفر در استان‌های مختلف می‌توانند برای سال ۹۹ و بعد از مهار ویروس کرونا برنامه‌ریزی کنند تا شاهد رونق مجدد سفرها و بارورتر شدن صنعت گردشگری در کشور باشیم.

تیموری در ادامه به موضوع تاثیرات شیوع کرونا بر صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: متاسفانه با شیوع این ویروس شاهد خسارت‌هایی به بخش‌های مختلف این صنعت هستیم که البته خوشبختانه وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی اولین دستگاهی بود که موضوع حمایت از بخش‌های مختلف صنعت گردشگری و نیز حوزه صنایع‌ دستی را در دستور کار خود قرار داد و آن را پیگیری کرد که نتایج خوبی نیز به دست آمد که یکی از آن‌ها تعویق سه‌ماهه اقساط تسهیلات بخش‌هایی از صنعت گردشگری و صنایع‌ دستی است.

او بیان کرد: همه باید کمک کنیم تا از بحرانی که برای این صنعت پیش آمده عبور کنیم. به‌طور حتم این بحران را پشت سر خواهیم گذاشت و برای سال ۹۹ با یک آمادگی کامل و برنامه‌ریزی منسجم شرایط بسیار مناسبی در حوزه سفر و گردشگری فراهم خواهد شد.

منبع:ایسنا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *