روسیه

5 غذایی که در سفر به روسیه حتما باید امتحان کنید

غذاهای روسی از غذاهای مردم روستا که در گذشته مجبور بودند با زمستان های بسیار سخت و طولانی دست و پنجه نرم کنند،نشات گرفته اند.غذاهای سنتی روسی مردم را برای زمستان سرد و بلند مدت آماده می کند و کربوهیدرات و چربی بیشتری نسبت به پروتئین دارند.در این مطلب 5 نوع غذای سنتی روسیه را معرفی کرده ایم.

1-پلمنی Pelmeni (пельмени)

تصور غذاهای مدرن روسی بدون غذاهای سنتی مانند پلمنی غیر ممکن است.این نوع غذا در کشورهای مختلف به نام های متفاوت وجود دارد مانند:خینکالی در گرجستان یا مانتی در ازبکستان.بسیاری بر این باورند که دستور این غذا در اواخر قرن 15ام از چین و از طریق سیبری وارد روسیه شده است.در بسیاری از خانواده ها برای پیچیدن خمیر پلمنی دور  هم جمع می شوند و این سنت خانوادگی را زنده نگه می دارند.موادی که پلمنی را با آن پر می کنند از گوشت گاو،بره و یا خوک است که بعد از پخته شدن در یک کاسه بزرگ با خامه ترش سرو می شود.

2-برش Borscht (борщ)

برش یک سوپ مقوی روسی است که با چغندر درست می شود و رنگ آن شرابی یا بنفش است و با گوشت گاو،کلم و آب گوشت تهیه می شود.برش معمولا به عنوان پیش غذا خورده می شود با این حال در مناطقی با دمای نسبتا بالاتر به عنوان یک وعده غذایی می تواند به اندازه کافی سیر کننده باشد به خصوص وقتی با نان سیاه خورده می شود.آماده شدن این سوپ 3 ساعت طول می کشد.

3-بلینی Blini (блины)

بلینی پنکیک های نازکی هستند که تقریبا به کرپ شبیه اند و گفته می شود که به دلیل اینکه گرد،گرم و طلایی هستند به عنوان نماد خورشید شناخته می شوند.مواد اولیه این غذا در روسیه از گندم سیاه تهیه شده و در انواع شور و شیرین وجود دارند.بلینی بسیار محبوب است و همه جا خورده می شود.

4-کاشا Kasha (Каша)

انواع مختلفی از فرنی در روسیه وجود دارد و یکی از محبوب ترین غذاها برای وعده صبحانه به شمار می آید.حتما شما قبلا فرنی را در کشور خود خورده اید اما فرنی گندم سیاه خاص ترین و غیر معمول ترین فرنی است که خوردن آن حتما پیشنهاد می شود.فرنی به طور معمول در آب یا شیر جوشانده می شود و می تواند به عنوان یک وعده غذایی مستقل باشد که اغلب با کره،شکر یا شیر غلیظ سرو می شود.فرنی با گندم سیاه غذای بسیار سالمی است و یکی از غذاهای اصلی در طول روزه ارتودوکس است.

5-آکروشکا Okroshka(Окрошка)

سوپ از محبوب ترین غذاها برای وعده نهار در سراسر کشور روسیه است و آکروشکا نیز از این قاعده مستثنا نیست.آکروشکا یک سوپ سرد است که منشا آن منطقه ولگا است.آکروشکا ترکیبی از سبزیجات خام،سیب زمینی آب پز،تخم مرغ،گوشت گاو یا گوساله،سوسیس یا ژامبون می باشد.

 

مطالب مرتبط:

12 جاذبه گردشگری در مسکو (بخش اول)

12 جاذبه گردشگری در مسکو(بخش دوم)

«کرملین»، قدیمی‌ترین و مستحکم‌ترین قلعه مسکو

شهر سنت پترزبورگ روسیه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *