سرمایه‌گذاری در گردشگری راه نجات از اقتصاد تک‌محصولی

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، گفت: با توجه به تحریم‌ها و شرایط اقتصادی کشور، راه نجات از اتکای به درآمدهای نفتی ئ اقتصاد تک محصولی، توجه ویژه به صنعت گردشگری است که باید بر روی آن سرمایه‌گذاری کرد.

بر اساس اعلام روز سه شنبه  میراث آریا  علی‌اصغر مونسان، گفت: مدل‌های متفاوت توسعه و تجربیات فراوان جوامع مختلف، به‌خوبی مشخص کرده که اتکا به منابع زیرزمینی یا تک‌محصولی بودن برای نیل به اهداف بلندمدت، خطایی استراتژیک است، از سوی دیگر رخدادهایی همچون نوسانات شدید قیمتی، از دیگر چالش‌ها هستند.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین راهبردها برای کاهش وابستگی به نفت و رهایی از اقتصاد نفتی توجه ویژه به صنعت گردشگری است و می‌تواند با کمترین هزینه، زمینه توسعه مداوم و مستمر کشور را فراهم کند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در عین حال تصریح تصریح کرد: طی سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری موردتوجه قرارگرفته و از اهمیت زیادی برخوردار شده است. صنعت گردشگری طی چند سال اخیر رشد زیادی داشته که نشان‌دهنده قدرت و دوام این صنعت باوجود به وقوع پیوستن شوک‌های مقطعی است.

جان گرفتن گردشگری پسا کرونا

عضو کابینه دولت دوزادهم ادامه داد: گردشگری یکی از بخش‌های مهم و دارای ابعاد و کارکردهای چندگانه در اقتصاد است، به‌طوری‌که در بین بخش‌های مختلف قدرت اشتغال‌زایی این صنعت در کشورمان بعد از بخش کشاورزی، صنایع غذایی و ساختمان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. بنابراین در دوره‌ای که ایجاد اشتغال به‌ویژه در حوزه مشاغل غیردولتی به یکی از اولویت‌های فوری اقتصاد تبدیل‌شده است،‌ برنامه‌ریزی برای گسترش گردشگری و رفع موانع جذب سرمایه در این بخش می‌تواند، راهگشا باشد.

مونسان افزود: امید آن می‌رود که به‌زودی و پس از مهار گسترش ویروس کرونا و رهایی از مشکلات عمومی آن، صنعت گردشگری کشور رونق و جانی دوباره پیدا کند و در همین راستا بتوان با برنامه‌ریزی‌های مناسب و سرمایه‌گذاری‌های کلان دولتی خصوصی، جایگزین مناسبی برای درآمدهای ناپایداری همچون نفت پیدا کرد و با توسعه گردشگری به‌سوی توسعه پایدار به‌عنوان یکی از الزامات امنیت ملی پایدار حرکت کرد.

اخبار مربوط به کرونا در ایران

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۴۴۶۰۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و ۲۸۹۸ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۴۶۵۶ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

کیانوش جهانپور روز سه شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس بیان کرد: از ظهر دیروز تا امروز ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۱۱۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران شناسایی شده بر اثر این بیماری به ۴۴۶۰۶ مورد رسید.

وی ادامه داد: خوشبختانه تاکنون ۱۴۶۵۶ نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شده اند و این روند ادامه دارد.

جهانپور گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع قربانیان این بیماری در کشور به ۲۸۹۸ نفر رسید.

وی افزود: ۳۷۰۳ نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند.

منبع:ایرنا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *