آلمان

موزه تاریخ طبیعی اشترالزوند تبدیل به موزه دریایی آلمان شد

یکی از معروف‌ترین موزه‌های آلمان ، موزه شهر اشترالزوند است که به‌تازگی تغییراتی از جمله در نام آن رخ داده است.

خبرگزاری مهر _ گروه فرهنگ: ۷۰ سال پیش، مدرسه کوچکی در شهر اشترالزوند به موزه تاریخ طبیعی آلمان تبدیل شد. در آن زمان، موزه مکانی برای نمایش تعداد محدودی از خزندگان، دوزیستان و حیواناتی از دریای بالتیک بود. ۶ سال بعد از آن، ساختمان موزه گسترش یافت و به‌تدریج گونه‌های مختلف جانوری و گیاهی دریاهای سراسر جهان به موزه راه یافتند. به‌این‌ترتیب، موزه تاریخ طبیعی اشترالزوند به موزه دریایی آلمان تغییر اسم داد.

در سال‌های اخیر، نمایشگاه دائمی «اقیانوس‌شناسی و زیست‌شناسی دریایی» در طبقه همکف این موزه احداث شده است. در این بخش، مدل‌های مختلفی از کشتی‌ها، قایق‌های غواصی و فسیل جانوران و گیاهان دریایی دیده می‌شود. بخش دیگری از نمایشگاه دائمی به تاریخ ماهی‌گیری اختصاص یافته است. همچنین در این موزه، نمایشگاهی در ارتباط با صنعت ماهی‌گیری آلمان شرقی وجود دارد. قسمت دیگری از ساختمان موزه نیز به نمایشگاه «انسان و دریا» و «دریای بالتیک» اختصاص یافته است.

همچنین در موزه دریایی آلمان، چهار آکواریوم مدیترانه‌ای، گرمسیری، لاک‌پشت‌ها و کوسه‌ها وجود دارد که در نوع خود بی‌نظیر است. علاوه بر این‌ها، بسیاری معتقدند که موزه دریایی آلمان، یک مرکز بین‌المللی برای تحقیقات و شناخت دریاها به‌شمار می‌رود. پژوهشگران در این موزه، تحقیقات گسترده‌ای را در حوزه حفظ و نگهداری دریاها، پستانداران دریایی، پرندگان و خزندگان دریایی، انواع ماهی‌ها، مرجان‌ها و گیاهان دریایی و همچنین فسیل‌ها انجام می‌دهند.

نتایج این تحقیقات در مجله تخصصی موزه دریایی آلمان منتشر می‌شود. علاوه بر آن، سایت موزه، اطلاعات مفیدی را درباره گونه‌های مختلف جانوری و گیاهی دریاها در اختیار علاقمندان قرار می‌دهد. در کنار این‌ها، موزه دریایی آلمان، کتابخانه‌ای با ۳۰ هزار کتاب دارد. در این کتابخانه، کتاب‌های مرجع در حوزه زیست‌شناسی و تاریخ دریاها و همچنین مجلات تخصصی در اختیار علاقه مندان و پژوهشگران قرار می‌گیرد.

این‌گزارش توسط بخش پژوهش‌های رایزنی فرهنگی ایران در آلمان تهیه و در اختیار خبرگزاری مهر قرار داده شده است.

منبع:خبرگزاری مهر

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *