۵ مکان ممنوعه جهان که رفتن به آنجا دل شیر میخواهد
پیشرفتهای مدرن تا آنجا پیش رفته که دسترسی به فضا برای توریستها مقدور شده با این حال مکانهایی روی زمین هستند که ورود گردشگران به آنها ممنوع است! چیزی که شاید باور به آن سخت باشد.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فار اند وایلد، باور اینکه هنوز مکانهایی کشف نشده در زمین باقی مانده باشد با توجه به پیشرفت شگفتانگیز فناوریهای زمین شناسی و حمل و نقل و توسعه بیسابقه بسترهای ارتباطی دشوار به نظر میرسد اما همچنان اسرار زیادی در این کره خاکی وجود دارد که ما امکان کشف آن را نداریم؛
از سرزمینهایی که به دلایل محیطزیستی حفاظت شدهاند تا مکانهایی که منع قانونی یا مذهبی برای ورود به آنها وجود دارد. با این حال، توجه به مکانهای ممنوع، در حالی که مکانهای آزاد زیادی است که هنوز به آنها قدم نگذاشتهایم اتفاقی هیجانانگیز است.
در این گزارش شما را با پنج مکان ممنوع در زمین آشنا میکنیم:
۱- جزیره مارها که در خلیج سائوپائولوی برزیل واقع شده مکانی است که در زبان محلی به جزیره سوخته شهرت دارد. تراکم مار در این جزیره تا حدی بالاست که در هر متر مکعب آن یک مار پیدا میشود و طبیعی است که کابوس افرادی باشد که به این موجود فوبیا دارند.
اکثر مارهای این جزیره سمی هستند و افعی طلایی در این بین کشندهترین آنهاست. سم این مارها گوشت بدن را تجزیه میکند پس شاید خیلی هم بد نیست که سفر به این منطقه ممنوع است.
۲- جزیره سنتینل شمالی در خلیج بنگال بین ۵۰ تا ۴۰۰ نفر سکنه دارد. این افراد در طول ۶۰ هزار سال قدمت این منطقه از هرگونه ارتباط با دنیای مدرن دور بودهاند و خلق و خویی متفاوت دارند. همین بی ارتباطی با دیگر ملتها و دنیای اطراف باعث ضعف ایمنی بدن ساکنان این جزیره در برابر عفونتهای جدید و عدم تمایل آنها به ارتباط با دنیای پیرامونشان شده و دولت هند این منطقه را ممنوعه اعلام کرده است.
۳- جزیره هرد در استرالیا جایی شبیه به انتهای زمین است. این جزیره که یکی از دورافتادهترین جزایر جهان به شمار میآید، بین ماداگاسکار و قطب جنوب قرار گرفته و دو آتشفشان فعال دارد. بیشتر قسمتهای هرد کاملا در یخ پوشیده شده و این جزیره را فاقد سکنه انسانی کرده است. با این حال، هرد کلا ممنوع الورود شده و حتی بازدید از جزایر مک دونالد -در نزدیکی هرد- نیز تنها با ارائه «دلایل قانع کننده علمی» مجاز است.
۴- جزیره پوئیا در ایتالیا که بین لیدو و ونیز واقع شده، برای قرنها محل دفن اموات بود و بعدها به عنوان مکانی دورافتاده برای قرنطینه افراد طاعون زده استفاده شد. در اوایل قرن بیستم، یک بیمارستان روانشناسی در این جزیره راه افتاد ولی شایعاتی مبنی بر رفتار ظالمانه با بیماران منجر به بسته شدن بیمارستان شد. اکنون پوئیای متروک محلی برای گردش ارواح سرگردان است و کسی تمایل به بازدید از آن ندارد!
۵- جزیره سورت در جنوب ایسلند که به ثبت جهانی یونسکو رسیده، یک جزیره آتشفشانی است که به عنوان یک آزمایشگاه طبیعی محافظت میشود. دانشمندان این جزیره را به عنوان یک جهان کوچک که توسعهای طبیعی دارد برای جمعآوری اطلاعات در مورد زندگی گیاهان و حیوانات، ردیابی ورود بذرها و نظارت بر ظاهر کپکها، باکتریها و قارچها مورد کاوش قرار میدهند و ورود به آن را برای گردشگران کنجکاو ممنوع کردهاند.
امروزه این جزیره دربرگیرنده گونههای مختلفی از موجودات زمینی است و برای به حداقل رساندن اختلال بشری، تنها تعداد معدودی از دانشمندان معتبر مجاز به ورود به آن هستند.
منبع:همشهری
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.