توریستی

آشنایی با چند مکان توریستی کشور

ایران شهر‌های توریستی زیادی دارد که هنوز به دنیا معرفی نشده؛ در این گزارش به برخی از این مکان ها اشاره شده است.

 به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،  معمولا توریست های بسیاری از همه جای دنیا به ایران سفر می کنند که بیشترین بازدید ها را از شهرهایی مانند یزد, اصفهان, شیراز دارند اما همه می دانیم که ایران شهر های توریستی زیادی دارد که هنوز به دنیا معرفی نشده است. در این گزارش به برخی از این شهر ها اشاره شده است.

کلیسا استیانوس 

جلفا شهر مرزی میان ایران، جمهوری آذربایجان و ارمنستان است که در استان آذربایجان شرقی واقع شده و به دلیل کلیسا‌های تاریخی که در آن وجود دارد بسیار شهرت یافته و ساکنین آن اغلب دارای اقلیت‌های مذهبی هستند، جلفا همینطور از طبیعت بسیار زیبایی برخوردار است که زیبایی‌های آن شما را مجذوب خود خواهد کرد.

این کلیسا در سده نهم میلادی ساخته شده‌است، ولی به علت زلزله دچار آسیب‌های جدی شده بود که در دوران صفویه مورد مرمت و بازسازی قرار گرفت. این اثر در تاریخ ۱۵ اسفند ۱۳۴۱ با شمارهٔ ثبت ۴۲۹ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌است.

غار یخی چما

غار یخی چما، از آن دسته جاذبه‌های گردشگری به شمار می رود که علاوه بر زیبایی منحصر به‌ فرد، با هوای بسیار خنک و سرمای زمستانی خود، حرف‌های بسیاری برای گفتن به بازدید کنندگان خود دارد.

غار یخی چما، غاری از جنس برف در شهرستان کوهرنگ و استان چهار محال و بختیاری است. این غار از انباشت برف و یخ در طول سال‌های زیاد ایجاد شده‌ و به  گفته برخی از کاوشگران طول غار یخی چما به حدود دو تا سه کیلومتر می‌رسد که البته به‌دلیل گرم و سرد شدن هوا طی فصول مختلف، این عدد متغیر است. این مکان زیبا سردترین غار ایران است و در فصول سرد سال، دمای آن به چند درجه زیر صفر نیز می‌رسد.

پل معلق مشکین شهر

پل معلق مشگین‌شهر به عنوان طولانی‌ترین و مرتفع‌ترین پل معلق کابلی خاورمیانه در ارتفاع ۸۰ متری رودخانه خیاوچایی و بر روی پارک جنگلی مشگین‌شهر احداث شده، ۲ متر عرض و ۳۶۵ متر طول دارد. سازه این پل توسط کارشناسان داخلی و مهندسان منطقه اجرا شده و دانش ساخت آن بومی است. این پل ۲ متر عرض، ۳۶۵ متر طول و ۸۰ متر از کف دره خیاوچایی ارتفاع دارد. ارتفاع دکل پل ۲۱ متر و عمق فونداسیون کابل ۱۲ متر با کابل‌های ۷۰ میلی‌متری فولادی است.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *