مرزهای اروپا باز است اما از گردشگر خبری نیست
با وجود آغاز گردشگری در برخی از کشورهای جنوب اروپا ، شمار گردشگران در اسپانیا، ایتالیا و یونان بسیار کمتر از پیشبینیها است.
به گزارش ایسنا و به نقل از نیویورکتایمز، با باز شدن مرز بسیاری از کشورهای جنوبی اروپا، آمار رزرو هتل در ایتالیا به رغم اقدامات تشویقی دولت بسیار کم است، خبری از انبوه گردشگران در جزایر قناری اسپانیا نیست و جزایر یونان شاهد نیمی از ظرفیت همیشگی گردشگران هستند.
با وجود بازگشت گردشگران به کشورهای جنوب اروپا از جمله پرتغال و یونان، به دلیل شروع موج جدید ابتلا به ویروس کرونا در برخی از کشورها، روند آغاز دوباره صنعت گردشگری بسیار کمسرعتتر از حد انتظار بوده است.
آمار و ارقام منتشرشده نشان میدهد با توجه به شرایط کنونی، اروپاییها به خصوص بریتانیاییها، آلمانیها و شهروندان سایر کشورهای اروپایی که سالانه به جنوب اروپا سفر و میلیاردها یورو هزینه میکنند، سفر در کشور خود را به سفرهای خارجی ترجیح میدهند.
همچنین با محدود شدن فهرست کشورهای غیراروپایی که اجازه سفر به کشورهای اتحادیه اروپا را دارند، آمار گردشگران غیراروپایی نیز کاهش یافته است.
چندی پیش، اتحادیه اروپا فهرستی از ۱۳ کشور خارج از قاره اروپا منتشر کرد که با توجه به آمار کم مبتلایان به ویروس کرونا در کشورشان اجازه ورود به کشورهای اروپایی را دارند. ایالاتمتحده نیز از جمله کشورهایی است که هنوز به این فهرست اضافه نشده است.
این کاهش آمار به ویژه در مقاصدی که به سفرهای هوایی متکی هستند دیده میشود که از جمله این مقاصد به جزایر قناری در اسپانیا میتوان اشاره کرد. سال گذشته در مجموع ۱۵ میلیون گردشگر از طریق خطوط هوایی به این جزیره سفر کردند، اما ظرفیت پرواز در ماه جاری فقط ۳۰ درصد سال گذشته است.
در ایتالیا نیز به رغم برنامههای تشویقی دولت برای احیای گردشگری داخلی، آمار رزرو در هتلها بسیار کم است و با ۸۰ درصد کاهش مواجه شده است.
در یونان که آمار مبتلایان به ویروس کرونا شرایط بهتری نسبت به اسپانیا و ایتالیا دارد نیز گردشگری رونق چندانی نداشته است.
در ۱۲ روز نخست جولای، ترافیک مسافران در فرودگاه آتن به نسبت همین بازه زمانی در سال گذشته با ۷۵ درصد کاهش روبه رو بوده است.
با این که قرنطنیه در تمامی کشورهای جنوب اروپا لغو شده، آغاز موج جدید ابتلا به ویروس کرونا و قوانین قرنطینه در سایر کشورها موانع جدیدی را ایجاد کرده است.
اوایل همین ماه، بریتانیا اعلام کرد افرادی که از پرتغال به این کشور سفر میکنند باید مدتی را در قرنطینه سپری کنند. از آن جایی که بریتانیاییها یکی از طرفداران سرسخت «الگاوره» منطقهای در جنوب پرتغال هستند این موضوع واکنش وزارت خارجه پرتغال را به دنبال داشت.
منبع:ایسنا
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.