۹ شهر خطرناک که نباید به آن سفر کنید

در حالی که بسیاری از شهر های جهان با آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری و مناظر طبیعی جذاب خود معروف هستند، برخی شهرها نیز با افزایش اقدامات خشونت‌آمیز و قتل و فساد شناخته شده‌اند.

در حالی که بسیاری از شهرهای جهان با آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری و مناظر طبیعی جذاب خود معروف هستند، برخی شهرها نیز با افزایش اقدامات خشونت‌آمیز و قتل و فساد شناخته شده‌اند. عوامل متعددی در ناامنی‌های جهان نقش دارد که فقر، نابرابری، تبعیض و تحولات سیاسی از آن دسته‌اند.
۹ شهر خطرناک دنیا در سال ٢٠١٦ این شهرها هستند:
۹. کیپ تاون، آفریقای جنوبی
به‌رغم آن که این شهر از زیباترین و توریستی‌ترین شهرهاست اما میانگین جرایمی مانند قتل و زورگیری در آن بالاست.
۸. کاراکاس، ونزوئلا
به دلیل این که پلیس و دستگاه‌های اجرای قانون در این شهر تقریبا وجود ندارد، میانگین قتل در آن بسیار بالا است. این شهر در چند سال گذشته سومین شهر خطرناک از نظر جرایم خشونت و قتل بود.
۷. کراچی، پاکستان
مرکز اقلیم سند و بزرگ ترین شهر پاکستان دارای میانگین بالای قتل، ترور و آدم‌ربایی است.
۶. گواتمالا
پایتخت جمهوری گواتمالا و پر جمعیت‌ترین شهر در آمریکای مرکزی که به قاچاق مواد مخدر شهرت دارد و میانگین قتل‌های گروهی، آدم‌ربایی، تجاوز، زورگیری و سرقت همواره در آن بالاست.
۵. سیوداد خوارز، مکزیک
یکی از مهم‌ترین مراکز قاچاق مواد مخدر در جهان است که میانگین جرایم در آن به دلیل ناکامی نیروهای دولتی برای جلوگیری از این جنایات خشونت‌آمیز مانند قتل و آدم‌ربایی و تجاوز بالاست.
۴. سن پدرو سولا، هندوراس
سن پدرو سولا یکی از خطرناک‌ترین جاهای دنیاست که آمار قتل در آن بالاست و محور اصلی قاچاق کوکائین به شمار می‌آید. سن پدرو سولا در اقدامات خشونت‌آمیزی مانند قتل و سرقت رتبه دوم را داراست.
۳. ریودو ژانیرو، برزیل
دومین شهر پر جمعیت برزیل به‌رغم جذب تعداد زیادی توریست، از افزایش زورگیری، قتل و تجاوز رنج می‌برد.
۲. آکاپولکو، مکزیک
این شهر از معروف‌ترین مناطق توریستی مکزیک است اما در قتل و تجاوز و سرقت و سایر جرایم، به خصوص در هتل‌ها و مراکز گردشگری آمار بالایی دارد.
۱. کابل، افغانستان
کابل با داشتن بیش از ٤.٣ میلیون جمعیت، به دلیل حضور عناصر طالبان در آن، خطرناک‌ترین شهر جهان است. طالبان از قدرتمندترین سازمان‌ها در افغانستان است که در جرایمی همچون قتل، آدم‌ربایی، زورگیری، شکنجه و فعالیت‌های مجرمانه مهم دیگر نقش دارد.
منبع:فردا
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *