امکان بازدید از اماکن متبرکه دنیا با فناوری واقعیت مجازی
گروهی از محققان یک شرکت خلاق با استفاده از فناوری واقعیت مجازی و واقعیت افزوده، علاوه بر فراهم کردن بستری برای بازدید از اماکن متبرکه، شناسایی قطعات صنعت با استفاده از موبایل را امکانپذیر کردهاند.
به گزارش ایسنا، سینا عادلی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان زمینه اصلی فعالیت این شرکت را در حوزه واقعیت مجازی دانست و گفت: این مجموعه برای سازمانها، شرکتها و ارگانهای مختلف خصوصی و دولتی، استودیوهایی را طراحی و تاسیس میکند که مشتری میتواند در آنها سناریوهای مختلف آموزشی را پیاده کند.
وی برنامه برای آموزش آتشنشانان با استفاده از این فناوری را از دستاوردهای این شرکت نام برد و اظهار کرد: با استفاده از امکانات و وسایل و تجهیزات خاص این استودیو کارآموزان با نحوه اطفاء حریق به صورت عملی آشنا خواهند شد.
عادلی با بیان اینکه این شرکت در حوزههای دیگری مانند گردشگری مجازی نیز فعال است، خاطر نشان کرد: بازدید مجازی از جزیره قشم یا بازدید و راه رفتن در موزههای مختلف، بخشی از فعالیتهای دیگر این شرکت را تشکیل میدهد. برای مثال با استفاده از این فناوری، بازدید از مراکز مذهبی خاص از هر نقطه از جهان ممکن شده است.
وی افزود: در بخش دیگری از خدمات این شرکت، میتوان روبهروی یک تابلوی نقاشی در یک موزه ایستاد و با قرار دادن دوربین گوشی تلفن همراه، مقابل آن اثر، کلیه اطلاعات لازم را در مورد آن دریافت کرد.
عادلی یادآو شد: در پروژه دیگری در همکاری با یکی از شرکتهای فناور، بستری فراهم کردهایم تا کارکنان این شرکت تلفن همراه خود را در مقابل هر کدام از قطعات بگیرند، کلیه مستندات مربوط به آن قطعه و نحوه تعمیر آن در تلفن همراه آنها پدیدار شود.
بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاستجمهوری، به گفته وی محققان این شرکت در حال همکاری با صنایع مختلف هستند تا با استفاده از این فناوری، بتوانند گامهای بلندی در زمینه حفظ و مراقبت از قطعات و دستگاههای صنعتی بردارند. مشتری نیز در وقت و هزینهها به شکل قابل توجهی صرفهجویی خواهد کرد. این مسئله همچنین باعث میشود عمر قطعات صنعتی نیز به شکل قابل ملاحظهای افزایش یابد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.