مازندران

شهرهای مازندران برای رویداد گردشگری ۲۰۲۲ آماده شوند

استاندار مازندران رویداد گردشگری ۲۰۲۲ اکو را فرصتی برای جذب سرمایه‌گذاران و ایجاد تحول در گردشگری بین المللی استان توصیف کرد و گفت: تمامی شهرهای مازندران با توجه به برخورداری از موقعیت‌های ممتاز گردشگری از هم اکنون برای عرضه این ظرفیت‌ها در رویداد اکو آماده شوند.

به گزارش ایرنا ، احمد حسین زادگان عصر چهارشنبه در نشست شورای اداری مازندران که با محوریت رویداد گردشگری ۲۰۲۲ عضو کشورهای اکو در رامسر برگزار شد ، افزود : تمامی شهرهای مازندران از ظرفیت های بی بدیل و غنی برای جذب گردشگری نظیر آئین ها ، مسابقات ، جشنواره های بومی – محلی ، آثار تاریخی و طبیعی برخوردارند و می توانند در چنین فرصتی این ظرفیت ها را معرفی کنند.

وی اظهار کرد : خیلی از کشورها با این که اندکی از ظرفیت های مشابه مازندران را ندارند ، ولی با هزینه های گزاف و رایزنی دنبال کسب امتیازی مانند برگزاری مسابقات ورزشی یا نمایشگاه ها می گردند تا بتوانند از آن به عنوان فرصت اقتصادی و بستر جذب گردشگران داخلی و خارجی استفاده کنند و اکنون فرصتی کم نظیر به نام رویداد گردشگری ۲۰۲۲ در اختیار مازندران با ظرفیت کم نظیر گردشگری قرار گرفته است تا خودش را ثابت کند.

پیشنهاد میزبانی مازندران به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی موسوم به اکو با عنوان رویداد ساری ۲۰۲۲ اوایل سال ۹۸ از سوی میراث فرهنگی و استانداری مازندران به میراث فرهنگی کشور داده شد و روز ۱۲ مهر ماه سال ۱۳۹۸ هم به تصویب هیات وزیران کشورهای عضو اکو در تاجیکستان رسید.

این رویداد از آذر ماه سال ۹۸ با استقرار دبیرخانه در محل اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع‌دستی و سپس اقدامات تبلیغاتی همچون رونمایی از لگو ، فعالیت اجرایی خود را آغاز کرد.

کارشناسان اقتصادی بر این اعتقادند که با توجه به ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل مازندران برای جذب گردشگر و همچنین قرارگیری در خوش آب و هواترین منطقه خاورمیانه و آسیای غربی، پایتختی این استان برای رویداد گردشگری ۲۰۲۲ اکو می تواند تحولی شگرفی در گردشگری بین المللی استان ایجاد کند.

کشورهای حوزه اکو علاوه بر مرزهای مشترک سیاسی – جغرافیایی ، دارای همپوشانی قلمروهای فرهنگی هستند که تاثیر این مشترکات، تاریخ و تمدن منطقه را شکل داده که در مجموع یکی از قدیمترین زیستگاه‌های جوامع بشری در دنیا است. این مشترکات فرهنگی و ظرفیت های غنی منطقه در حوزه تجارت و ساختارهای اقتصادی باعث شکل گیری یکی از محوری ترین راه های تاریخی تجارتی جهان به نام راه ابریشم در این منطقه شد.

بسترهای تاریخی و تمدنی به همراه ظرفیت های محیطی در حوزه اکو می تواند سرآغاز یک حرکت بسیار مهم در اقتصاد گردشگری مازندران باشد و استان را جهت مقصد سازی گردشگری بین المللی توانمند سازد و آینده روشنی را برای استان رقم بزند.

همکاری جهت آسان سازی سفر در کشورهای عضو اکو برای اعضاء یکی از اهداف فصل پایتخت های گردشگری کشورهای این حوزه است . پایتخت گردشگری در استان ها یا ایالت‌های کشورهای عضو اکو باعث نشان دادن ظرفیت‌های هر منطقه در ابعاد جهانی می شود و تلاش این مناطق برای سهم بری از اقتصاد گردشگری ناشی از مسافرت های بین المللی را بسیار افزایش می دهد که نتیجه آن عدالت اقتصادی در کل جغرافیای یک ایالت یا استان است که باعث رفاه اجتماعی و پویایی اقتصاد مناطق در کل کشور خواهد شد.

سازمان همکاری اقتصادی به‌طور مخفف اکو یک سازمان اقتصادی منطقه‌ای است که سه کشور ایران، پاکستان و ترکیه در سال ۱۳۴۳ (۱۹۶۴) نخستین بار آن را پایه‌ریزی کردند. هم اکنون تعداد ۱۰ کشور امروز عضو سازمان همکاری اقتصادی هستند.

مشارکت حداکثری ، هدف نهایی تلاش‌های انتخاباتی ۲۸ خرداد

نماینده عالی دولت در مازندران همچنین در این نشست به مهم ترین رویداد سیاسی پیش روی کشور و انتخابات ریاست جمهوری  اشاره کرد و گفت : امروز آنچه در این همایش ملی سیاسی برای ما اهمیت و اولویت دارد مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق اخذ رای است ، بنا بر این مسئولان دست اندرکار از هر گونه تلاش امیدوار کننده مردم نسبت به آینده دریغ نورزند .

حسین زادگان  با بیان این که دشمن از بدو پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تاکنون به انحای مختلف در صدد مخدوش کردن چهر نظام اسلامی بوده است ، افزود : برای مقابله با توطئه های و ترفندهای دشمن نقش رسانه ها ، نهادهای فرهنگی و انقلابی در این حوزه بسیار مهم است که باید به شکل هنرمندانه و بموقع برای روشنگری افکار عمومی اطلاع رسانی کنند .

نماینده عالی دولت در مازندران با تاکید بر رفتار داوطلبانه و ارتباط مناسب در جهت تکریم ارباب جوع ، گفت : مسئولان در حوزه های مختلف و دستگاه های اجرایی هم در این شرائط بد اقتصادی که بخش عمده آن به تحریم های ظالمانه و شکننده دشمن مرتبط است باید مشکلات مردم را شناسایی کنند چرا هرگونه کوتاهی در این شرائط بزرگ ترین ضربه به مشارکت مردم در این دوره انتخابات به دنبال دارد.

استاندار مازندران با تاکید  براین نکته که رای اولی ها نسبت به حق رای و تعیین سرنوشتشان در کشور حساس شوند ، گفت : هیچ دستگاه دولتی حق فعالیت له یا علیه هیچ داوطلب انتخاباتی چه ریاست جمهوری و چه دیگر انتخابات را ندارد و حتی نباید از این جایگاه و امکانات دولتی در این حوزه ها استفاده کند .

حسین زادگان با اظهار این که دولت نقش بستر سازی در کشور را ایفا می کند ، افزود : آنانی که انتظارات بیش از توان و خارج از توان دولت را به مردم القا می کنند ، هزینه ای را برای نظام و دولت ایجاد کرده اند.

وی همچنین به ساخت اسکله دریایی تفریحی  و  سایر زیرساخت های مورد بهره برداری  در این شهرستان اشاره کرد و گفت که  دولت با فراهم نمودن چنین زیرساخت هایی و حذف بروکراسی ها اداری مانند دریافت مجوزها ، امضای تفاهم نامه ها و رفع موانع و مشکلات بستر حضور سرمایه گذار ان را در این منطقه فراهم کرده و این اتفاق در توسعه و رونق اقتصادی زندگی مردم تاثیر فراوانی دارد.

استاندار مازندران یکی از مشکلات اساسی در خطه غربی مازندران را کمبود زمین ذکر کرد و افزود : این منطقه با برخوردرای از توانمندی های بالای اقلیمی و داشتن خاک مناسب و غنی نسبت به شرق استان ، موقعیت خوبی برای روی آوردن بهره برداران به کشت گلخانه ای ، گیاهان دارویی و زراعت چوب دارد که این فعالیت ها باید در اولیت کاری قرار گیرد .

حسین زادگان از تمامی فرمانداران استان به عنوان مسئولان دستگاه های متولی خواست تا در فرآیند طرح آزاد سازی حریم ۶۰ متری دریا به دقت و جدیت بیشتر رصد کنند و با ابراز نگرانی گفت که گزارش ها و مشاهدات عینی نشانگرآن است که در نقاطی از محدوده حریم دست اندازی هایی صورت گرفته است که باید با افراد متخلف برخورد قانونی شود

نماینده عالی دولت در مازندران همچنین ضمن پراهمیت دانستن به کارگیری فناوری های نوین ، تاکید کرد : امروز این تکنولوژی در حقیقت گامی برای بازگشت استان به کشاورزی نوین است و لذا باید با صنعت توام باشد و جزء اولویت ها قرار گیرد

منبع:ایرنا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *