توسعه گردشگری

از توسعه گردشگری دریایی تا تقویت زیرساخت‌های اقامتی استان گیلان

در ماه‌های گذشته علی‌رغم خسارت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا به صنعت گردشگری، با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تلاش شد تا با تقویت زیرساخت‌های اقامتی، در طیف گسترده تأسیسات اقامتی بوم‌گردی تا هتل‌های پنج ستاره، استان گیلان در دوران پساکرونا شاهد شکوفایی صنعت گردشگری باشد.

صدور ۱۲۰۴ مجوز برای تاسیسات گردشگری

صدور و تمدید مجوز مجموعا برای ۱۲۰۴ واحد تأسیسات اقامتی اعم از هتل، هتل آپارتمان، مجتمع گردشگری، مهمان‌پذیر، بین‌راهی، خانه‌مسافر، بوم‌گردی و مجتمع‌های سرگرمی و دفاتر خدمات مسافرتی در سال‌ گذشته انجام شد.

نظارت بر تأسیسات گردشگری

نحوه رعایت‌دستورالعمل‌های بهداشتی خصوصا پروتکل‌های اعلامی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا از اهمیت فوق‌العاده‌ای در سال گذشته برخوردار بوده که در این راستا تعداد ۳۸۲۵ مورد بازدید نظارتی از تأسیسات گردشگری و اقامتی انجام شد که ۱۷۰ مورد تذکر و ۸۱ مورد اخطار کتبی صادر شد.

ایجاد اشتغال در حوزه خدمات گردشگری

ایجاد اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی خصوصا در بخش‌های روستایی از نکات مورد تأکید در برنامه‌های اجرایی در سال گذشته بوده که به منظور تحقق این مهم، با بهره‌برداری از تأسیسات گردشگری تحت پوشش اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان برای تعداد ۱۲۰۶۳ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی انجام شده است.

صدور ۱۴۰ موافقت‌نامه اصولی

به منظور تسهیل امور سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت گردشگری استان گیلان با برگزاری جلسات متعدد کمیته فنی و بررسی طرح‌های پیشنهادی ایجاد تأسیسات گردشگری، برای ۱۴۰ پرونده موافقت‌نامه اصولی صادر شده است.

اعطای بیش از ۳۳۷ میلیارد ریال در قالب تسهیلات کرونا

به منظور جبران بخشی از خسارات وارده ناشی از شیوع بیماری کرونا و محدودیت‌های سفر در این بازه زمانی مبلغ ۳۳۷ میلیارد ریال در قالب تسهیلات کرونا اعطا شد.

توسعه گردشگری دریایی و تفریحات آبی

به منظور فعال‌سازی ظرفیت‌های گردشگری دریایی و آبی استان گیلان در سال گذشته برای دو بهره‌بردار شناورهای گردشگری و تفریحی در شهرستان بندرانزلی مجوز فعالیت صادر شد.

برگزاری آزمون جامع گردشگری در گیلان

آزمون جامع گردشگری با حضور ۱۶۴ داوطلب در رشته‌های راهنمای فرهنگی، راهنمای طبیعت‌گردی، مدیریت دفاتر خدمات مسافرتی، مدیریت عمومی تأسیسات گردشگری و ارزیابی طرح تطبیق، در استان گیلان و با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار شد.

تمرکز بر توسعه گردشگری کشاورزی و روستایی در گیلان

به منظور تحقق هدف توسعه گردشگری کشاورزی و آشنایی گردشگران با فرهنگ بومی و محلی اقوام استان گیلان، با برگزاری جلسه بررسی طرح‌های پیشنهادی، تعداد ۱۰ پرونده متقاضی ایجاد تأسیسات گردشگری کشاورزی مورد موافقت اعضا قرار گرفته و برای ادامه روند قانونی به سازمان جهاد کشاورزی ارسال شد.

منبع:میراث آریا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *