گردشگران

کشور برای جذب گردشگران بین المللی تمایل دارد

 معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: لغو ممنوعیت صدور روادید نشان از تمایل کشور برای حضور گردشگران بین‌المللی دارد و برای این منظور برنامه‌هایی مورد توجه است.

علی اصغر شالبافیان پنجشنبه شب پس از بازدید اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از طرح‌های گردشگری جزیره هرمز به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: توقف ۲۰ ماهه صدور روادید وقفه‌ای در پذیرش گردشگر خارجی ایجاد کرده بود و به طور طبیعی بازاریابی، برگزاری تورهای آشناسازی، اصول اطمینان از کیفیت خدمات ارایه دهندگان حوزه گردشگری از مواردی است که در این حوزه مورد توجه قرار دارد.

وی ادامه داد: صنعت سفر و صنعت گردشگری ذینفعان متعددی دارند که همه آن‌ها باید نقش آفرینی کنند، بخشی از مسوولیت‌های اجرایی و سیاستگذاری این صنعت‌ها حوزه این وزارتخانه قرار دارد.

وی اضافه کرد:  فعالان بخش حمل و نقل، نهادهای نظامی و امنیتی از جمله دینفعان این حوزه‌اند که خارج از این وزارتخانه قرار دارند و برای همین هم هماهنگی و انسجام و همکاری  ۲۷ دستگاه اهمیت دارد و وضعیت گردشگری را شکل می‌دهند.

رفع ضعف‌های زیرساختی جزیره هرمز با همکاری بین بخشی قابل حل است

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: ضعف‌هایی در حوزه زیر ساختی جزیره گردشگر پذیر هرمز وجود دارد که باید کمک کرد آن‌ها برطرف شوند.

شالبافیان تاکید کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی که قرار شد در شورای برنامه‌ریزی هرمزگان انجام شود موارد با همکاری اداره‌های مختلف دولتی برطرف شود تا ضمانت توسعه پایدار جزیره هرمز باشد.

وی افزود: این با هماهنگی بین اداره‌های مختلف درون استان امکان‌پذیر است و امید می‌رود با هماهنگی بین دستگاه‌ها مشکل‌ها و کمبودهای این بخش کاهش یابد.

وی خاطر نشان کرد: جزیره هرمز به طور مشخص جاذبه‌های طبیعی و تاریخی بسیار شاخصی داشته و مورد اقبال و توجه گردشگران داخلی و خارجی در سال‌های گذشته قرار گرفته است.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: روند اقبال برای سرمایه‌گذاری در این جزیره هم روبه افزایش است و عمده ترین موضوعی که باید در اینجا مورد توجه قرار گیرد، ظرفیت قابل تحمل آن و توجه به توسعه پایدار، بلند مدت و انتفاع بلند مدت مردم این جزیره از حوزه گردشگری است.

منبع:ایرنا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *