گردشگری

برنامه ۴ ساله زیارت و گردشگری استان فارس تدوین شود

 استاندار فارس گفت: در ماه‌های آینده برنامه چهارساله حوزه زیارت و گردشگری تدوین و در آن به ابعاد مختلف این موضوع پرداخته شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس، محمدهادی ایمانیه در جلسه تودیع و معارفه معاونین پیشین و جدید هماهنگی امور زائرین استانداری فارس با تاکید بر اهمیت دو موضوع زیارت و گردشگری در استان فارس ضمن تقدیر از تلاش‌های سید علی نقی طبیب لقمانی از محمد فرخ‌زاده خواست پس از به دست گرفتن سکان این معاونت ابتدا در ماه‌های آینده برنامه چهارساله حوزه زیارت و گردشگری را تدوین کند که در آن به ابعاد مختلف این موضوع پرداخته شود.

استاندار فارس ابراز امیدواری کرد که با پایان یافتن بیماری کرونا شاهد رونق گردشگری در فارس باشیم و گفت: باید آمادگی لازم برای این رونق که به زودی رخ خواهد داد، وجود داشته باشد.

تفکیک حوزه‌های مختلف گردشگری از جمله گردشگری سلامت، گردشگری طبیعی، گردشگری تاریخی و غیره از دیگر مواردی بود که ایمانیه بر لزوم توجه به آن تاکید کرد.

استاندار فارس با بیان اینکه معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری نخ تسبیح همه فعالیت‌های استان در این حوزه است، اظهار کرد: همه دستگاه‌ها و نهاد‌های متولی امور گردشگری باید ضمن تمکین از معاون استاندار با هماهنگی کامل در این حوزه گام بردارند.

ارتباط موثر و هم افزایی میان معاونین استاندار از دیگر مواردی بود که ایمانیه در این نشست بر آن تاکید کرد و گفت: معاون هماهنگی امور زائرین  ارتباط با استان‌های اصفهان، یزد، کهگیلویه، کرمان و دیگر استان‌ها را در حوزه گردشگری تقویت کند.

ایمانیه با اشاره به اهمیت موضوع بافت اطراف حرم شاهچراغ(ع) تاکید کرد: لازم است با هماهنگی دو معاونت عمرانی و امور گردشگری و زائرین فردی با هدف پیگیری موضوعات این بافت معرفی شود.

استاندار فارس همچنین بر لزوم تشکیل کمیته‌های تخصصی برای ارتباط با تولیت حرم شریف، میراث فرهنگی، فرهنگ و ارشاد و غیره تاکید کرد.

نماینده عالی دولت در استان فارس از فرخ‌زاده خواست با تبیین شرایط موجود و تخمین میزان درآمدزایی و ایجاد اشتغال و سایر موارد این امکان را فراهم کند که در چهار سال آینده سنجش تحولات و پیشرفت‌ها امکان‌پذیر باشد.

منبع:تسنیم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *