کهگیلویه و بویراحمد

نفت به کمک توسعه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد می آید

 مدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب گفت: از ظرفیت های نفت برای توسعه گردشگری و اشتغال در استان کهگیلویه و بویراحمد استفاده می شود.

احمد محمدی دوشنبه شب در حاشیه نشست با مدیرکل صنایع میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس تفاهم نامه ای که با اداره کل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد منعقد شده یک مجتمع گردشگری در این استان برای پذیرایی از کارکنان مناطق نفتخیز جنوب احداث می شود.

وی بیان کرد: کارشناسان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برای امکان سنجی یک نقطه خوش آب و هوا به شهر یاسوج اعزام خواهند شد.

مدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب تصریح کرد: با بهره برداری از این طرح کارکنان شرکت مناطق نفتخیز جنوب بدون نیاز به طی کردن مسافت های طولانی از طبیعت زیبا استفاده و استراحت خواهند کرد.

محمدی ابراز داشت: کاهش خطرات جاده ای و هزینه های سفر از مزایای ایجاد این مجتمع گردشگری برای کارکنان صنعت نفت جنوب کشور است.

وی تاکید کرد:رونق گردشگری، ایجاد تعداد قابل توجهی اشتغال پایدار و رونق فروش تولید محصولات محلی از مزایای  اجرای این طرح برای مردم کهگیلویه و بویراحمد است.

محمدی اظهار داشت: استان چهار فصل کهگیلویه و بویراحمد با داشتن طبیعت زیبا عروس زاگرس است که بهره وری از این ثروت خدادادی منجر به اشتغال برای اهالی خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد نیز در حاشیه این دیدار به خبرنگار ایرنا گفت: این استان با وجود داشتن اقلیم چهارفصل، طبیعت زیبا نزدیکی به استان های جنوبی کشور ظرفیت های خوبی برای پذیرایی از کارکنان صنعت نفت دارد.

مجید صفایی افزود: ایجاد زیرساخت های گردشگری برای پذیرایی از کارکنان مناطق نفتخیز فرصتی طلایی برای ایجد اشتغال و توسعه اقتصادی است.

وی با اشاره به در دست اجرا بودن پارک آبی و تله کابین یاسوج و برنامه ریزی برای احداث دهکده گردشگری در سد چمشیر گچساران گفت: تکمیل این طرح ها بر جذابیت های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد خواهد افزود.

کهگیلویه و بویراحمد، با داشتن ۲۵۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه و مواهب طبیعی چشم نواز مکانی مناسب برای مسافران و گردشگران در ایام مختلف سال است.

این استان با بیش از ۱۵هزار کیلومتر مترمربع بین استانهای فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، خورستان واقع شده و در این استان بیش از ۲ هزار اثر تاریخی وجود دارد که از این تعداد افزون بر ۷۰۰ اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

منبع:ایرنا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *