طرحی برای رونق “توریسم کشاورزی” در کرمانشاه
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: در تلاشیم تا از ظرفیتهای بخش کشاورزی برای توسعه بیشتر صنعت گردشگری استان بهره مند شویم.
علی صابر در گفت و گو با ایسنا، باتاکید بر اهمیت توسعه صنعت گردشگری در استان، اظهارکرد: دراین راستا، طی چندسال اخیر تلاش کردهایم تا در حوزههای مختلف این صنعت ورود کنیم و گردشگرانی را با سلایق مختلف به کرمانشاه بکشانیم.
وی گردشگری کشاورزی را از جمله این حوزهها دانست و افزود: هرچند پیش از این کارهایی را در این حوزه انجام دادهایم، اما با طرح جدیدی که اخیرا از سوی وزارت میراث فرهنگی ابلاغ شده بیشتر و جدی تر به گردشگری کشاورزی میپردازیم.
معاون گردشگری استان بااشاره به ظرفیتهای بالای گردشگری کشاورزی در کرمانشاه، عنوان کرد: کرمانشاه از دیرباز یکی از قطبهای کشاورزی کشور بوده و اکنون نیز از همین ظرفیت می توانیم برای توسعه بخش گردشگری بهره ببریم.
وی افزود: همچنین اجرای طرحهای گردشگری کشاورزی میتواند اشتغالزایی و درآمدزایی بیشتری را برای کشاورزان هم بدنبال داشته باشد.
صابر در ادامه اعلام کرد: اخیرا هم در این رابطه تفاهم نامه ای را با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان منعقد کردهایم تا بصورت جدی در زمینه اجرای طرحهای گردشگری ورود کنیم.
وی اضافه کرد: براساس این تفاهم نامه که از آبان امسال تا آبان 1400 اجرایی میشود، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کار شناسایی مزارع، باغات، گلخانهها، پرورش ماکیان و سایر محیط های کشاورزی که مستعد اجرای طرح های گردشگری هستند را انجام داده و مالکان آنها را ترغیب به مشارکت در طرحهای گردشگری میکند.
معاون گردشگری کرمانشاه اضافه کرد: همچنین معاونت گردشگری میراث فرهنگی نیز در زمینه بررسی طرحها، صدور مجوزها، برگزاری دورههای آموزشی، نحوه بازاریابی، تبلیغات، معرفی این ظرفیت به دفاتر گردشگری و نظارت بر اجرای طرحها فعالیت خواهد داشت.
وی در پایان گفت: امیدواریم با اجرای چنین طرحهایی بتوانیم از ظرفیت کشاورزی استان هم در کنار سایر ظرفیت ها برای توسعه صنعت گردشگری بهره مند شویم.
منبع:ایسنا
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.