شیوه‌نامه‌های بهداشتی

ضرورت تدوین شیوه‌نامه‌های بهداشتی برای گردشگران دو کشور

 معاون گردشگری کشور بر اهمیت برقراری مجدد تبادلات گردشگری دو کشور در ایام پساکرونا و ضرورت تدوین و امضای پروتکل دوجانبه بویژه میان بخش خصوصی طرف‌ها به منظور تسریع در حل و فصل مشکلات خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه گروه فرهنگی ایرنا از روابط عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ولی تیموری در وبینار نشست پنجمین کمیته فنی مشترک همکاری های گردشگری ایران و ترکیه بر اهمیت گردشگری به عنوان ابزاری برای شناخت بیشتر مردم دو کشور از ظرفیت های موجود و تعمیق روابط و همکاری ها تاکید کرد.
وی همچنین با اشاره به اهمیت برقراری مجدد تبادلات گردشگری دو کشور در ایام پساکرونا بر ضرورت تدوین و امضای پروتکل دوجانبه بویژه میان بخش خصوصی طرف ها به منظور تسریع در حل و فصل مشکلات و چالش‌هایی که به واسطه شرایط ناپایدار سفر در سایه کرونا و لغوهای احتمالی برای کسب و کارهای گردشگری دو کشور تاکید کرد.
معاون گردشگری کشور در ادامه نشست ضمن تاکید بر نقش انکارناپذیر تورهای آشناسازی در معرفی قابلیت های گردشگری دو کشور، اعلام آمادگی کرد که با فروکش کردن کرونا و انجام واکسیناسیون بزودی میزبان این نوع تورها برای اهالی رسانه و فعالان بخش خصوصی گردشگری کشور ترکیه با هدف آشنایی هر چه بیشتر ایشان با ویژگی ها و ظرفیت های گردشگری ایمن در ایران باشیم که این موضوع مورد استقبال طرف ترک قرار گرفت.
تیموری سپس بر ضرورت تداوم حضور دو کشور در نمایشگاه های بین المللی یکدیگر تاکید کرد و از طرف مقابل برای حضور در نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی تهران که در اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد دعوت بعمل آورد.

یکی از موارد مهمی که طی این نشست در جهت ایجاد توازن در مبادله گردشگر از سوی طرف ترک مطرح شد امکان سفر گردشگران دو کشور بدون گذرنامه بود که مقرر شد این موضوع از طریق مراجع ذیربط به صورت ویژه پیگیری شود.
افزون بر این، تیموری همکاری و مشارکت طرفین در سرمایه گذاری و راه اندازی گردشگری جاده ابریشم را حائز اهمیت ویژه دانست و انجام پروژه های مشترک با این موضوع را از ساز و کارهای مهم در این خصوص خواند.
همچنین در طول نشست، طرف مقابل بنا به درخواست و پیشنهاد هیئت ایرانی آمادگی خود را جهت برگزاری کارگاه های آموزشی پیرامون بازاریابی و تبلیغات در فضای مجازی و دیجیتال برای دست اندرکاران صنعت گردشگری ایران اعلام داشت.
لازم به ذکر است در این جلسه سایر موضوعات نیز از طرف بخش خصوصی گردشگری دو کشور بویژه در حوزه تورگردانی و هتلداری مطرح و در نهایت مقرر شد در برنامه اجرایی آتی همکاری های گردشگری دو کشور مد نظر قرار گیرند.

به گزارش ایرنا، یکی از بخش‌هایی که از شیوع کرونا آسیب بسیاری را متحل شده، حوزه گردشگری است و دولت برای جبران خسارات ناشی از این ویروس تا کنون ۲ بسته حمایتی برای بخش های آسیب دیده در نظر گرفت که در مرحله اول بسته حمایتی حوزه گردشگری امهال مالیاتی حق بیمه کارفرمایی بود که به شرط حفظ اشتغال و با لحاظ کد بیمه به واحدها اختصاص پیدا می‌کرد.

دولت در مجموع ۵۰ هزار میلیارد تومان بسته حمایتی برای بخش های مختلف آسیب دیده از کرونا تخصیص داده که ۲۰ هزار میلیارد آن به وزارت بهداشت و مابقی بین بخش های دیگر توزیع شد. در بسته دوم تسهیلات با نرخ چهار درصد برای حمایت از مشاغل آسیب دیده در نظر گرفته شد که در این مرحله داشتن کد بیمه‌ای از سوی کارفرمایان مانند مرحله اول لحاظ نشده تا واحدهای گردشگری برای دریافت کمک‌های جبرانی مشکلات کمتری داشته باشند.

در بودجه سال آینده نیز هفت هزار میلیارد تومان برای حمایت از مشاغل آسیب دیده از کرونا در بخش گردشگری در نظر گرفته شده است؛ البته مسئولان در مقابل شدت زیان وارد شده به گردشگری این حمایت ها را تنها مسکن و اقدامی موقت در نظر می‌گیرند. چرا که در نهایت بخش گردشگری باید رونق بگیرد تا شاهد تداوم کسب و کار در این بخش باشیم.

منبع:ایرنا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *