گردشگری

گردشگری راهی برای صدور اسلام به جهان است

مدیر اداره اوقاف ناحیه سه شهرستان شیراز، گفت: گردشگری تاریخی و رونق صنعت توریسم می تواند راهی برای تحقق منویات حضرت امام خمینی(ره) برای صدور اسلام از ایران به جهان باشد.

حجت‌الاسلام سید میثم حسینی در گفت و گو با ایسنا در رابطه با ظرفیت های استان فارس در زمینه رونق گردشگری مذهبی، گفت: متاسفانه با وجود گستره پهناور امامزادگان و بقاع متبرکه در فارس و وجود سومین حرم اهل بیت در شیراز، گردشگری مذهبی در استان مغفول مانده است.

مدیر اداره اوقاف ناحیه سه شهرستان شیراز، اضافه کرد: استان فارس دارای ۱۴۰۷ امامزاده و بیش از ۱۰۰ بقعه متبرکه است که این اغنای فرهنگی باید درکنار گردشگری تاریخی و طبیعی به عنوان گردشگری مذهبی به جهان معرفی شود.

وی با بیان اینکه اداره کل اوقاف اقدامات چشمگیری را در راستای توسعه گردشگری مذهبی انجام داده است، بیان کرد: داعش درحال تغییر طرز تفکر اروپایی ها نسبت به فرهنگ و نوع زندگی مسلمانان به خصوص ایرانیان است که حضور مسافرانی که تحت تاثیر این قشر بودند به ایران، طی سال های اخیر و البته در دوران قبل از کرونا باعث شد تا آنان متوجه تمدن اسلامی ایرانی شوند.

حسینی تاکید کرد: تصوراتی که داعش از ایرانیان در ذهن افراد کاشته پاک نخواهد شد مگر اینکه در زمینه گردشگری مذهبی درست عمل کنیم.

وی به اقدامات امور بین الملل و گردشگری حرم مطهر علی بن حمزه اشاره و اضافه کرد: استقبال از زائران زن خارجی در روز زن در مبادی حرم که نشان دهنده ارزشمند بودن زن درجهان اسلام است و همچنین تببین و تبلغ اصول اسلامی به توریست ها، از اقدامات موثریست که هزینه ای هم به همراه ندارد، حال آنکه گاهی اوقات حاضریم حتی با صرف هزینه های کلان فرهنگ خود را به جهان بشناسانیم.

حسینی تاکید کرد: حضور توریست های خارجی به خصوص غربی‌ها یکی از مهمترین مولفه های ترویج اسلام از طریق گردشگری است که به باید در قالب یک پکیج کامل از برنامه مذهبی از آن استفاده کرد.

این مقام مسئول در استان فارس افزود: اداره کل اوقاف و امورخیریه، پتانسیل و تجربیات خوبی را در زمینه گردشگری مذهبی دارد که می تواند به رونق گردشگری کمک کند.

مدیر اداره اوقاف ناحیه سه شیراز، گفت: طی سال های اخیر توانستیم رنکینگ گردشگری شاهچراغ(ع) را به رنکینگ حافظیه و مسجد نصیرالملک نزدیک کنیم که دستاورد بزرگی است.

حسینی با بیان اینکه هیچ کجای کشور به اندازه فارس و شیراز در زمینه توسعه و ترویج گردشگری مذهبی فعالیت نکرده است، از مدیران استانی درخواست کرد که هر فرد در جایگاه خود به ارتقای این صنعت فرهنگی کمک کند.

این مقام مسئول به ایجاد اشتغال از طریق گردشگری اشاره و اضافه کرد: استفاده از ظرفیت های بافت های ارزشمند تاریخی بعنوان مهمانسرا و رستوران یا اماکن مربوط به حرم به جای تخریب آن ها کار شایسته و کمک کنده ای به گردشگری مذهبی خواهد بود.

منبع:ایسنا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *