توسعه گردشگری با اتکاء به ظرفیت هر منطقه دنبال شود
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی فارس گفت: وزارت به جای مصوبات کلیشه ای متمرکز به برنامه ریزی باتوجه به ظرفیت های گردشگری هر استان بپردازدسهراب شرفی در گفت و گو با ایسنا در رابطه با تعامل دولت با میراث و گردشگری مبنی بر رونق گردشگری پایدار، اظهار کرد: دولت تاکنون در ایجاد گردشگری پایدار با استفاده از بومیت و ظرفیت موجود در هر استان مصوبه درستی را تبیین نکرده و همچنان سعی دارد با کپی برداری از کشورها و استان های دیگر برای هر منطقه گردشگری تصمیم گیری یکسانی را ادغام کند، اما هر کشور و استان از نظر اقلیم، تاریخ و فرهنگ متفاوت بوده و نیازمند دیدگاه های توسعه ای مجزایی است.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی فارس، افزود: درآمد حاصل از گردشگری هر استان به جای واریز به خزانه دولت باید در چرخه گردشگری هر استان و در مسیر توسعه جنبه های گردشگری استفاده شود.
وی ادامه می دهد: میراث و اماکن تاریخی استان از نیاکان به ارث رسیده و نیازمند تمرکز زیادی جز حراست ندارد اما استان فارس باید با گسترش و ایجاد شهرک های روستا و عشایری و همچنین با به روز کردن المان های شهری، نوآوری بیمارستان ها و تجهیزات پزشکی به توسعه و معرفی گردشگری سلامت و گردشگری روستا و عشایری با توجه به توانایی استان و نوع بومیت آن بپردازد.
وی در رابطه با گردشگری ورزشی نیز بیان کرد: محدودیت بر واردات تجهیزات و ماشین آلات کوه نوردی و صخره نوردی باید برداشته شده و اماکن تفریحی را با تامین و تجهیزات و ایجاد سازه های نو متحول کرد تا گردشگری پایدار در این حوزه معنا یابد.
شرفی با بیان اینکه، شیراز پتانسیل های خوبی در زمینه گردشگری معدنی دارد و نباید آن را از دست داد، تاکید کرد: وزارت گردشگری به جای مصوبات کلیشه ای بر برنامه ریزی باتوجه به ظرفیت های هر استان متمرکز شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.