توسعه گردشگری کشاورزی در استان بوشهر

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بوشهر گفت: با استفاده از قابلیت‌های کشاورزی، توسعه گردشگری کشاورزی از اولویت‌های این اداره کل در سالجاری است.

برداشت خرما

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از محمدحسین ارسطو زاده روز پنجشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: استان بوشهر با دارا بودن قابلیت برداشت محصول خارج از فصل می‌تواند مسیر جدیدی از صنعت گردشگری را در استان ایجاد و در حوزه کشاورزی به جایگاه خوبی از جذب گردشگر برسد.

وی اضافه کرد: شهرستان‌های دشتستان و کنگان در فصل‌های سرد سال با برداشت محصولات جالیزی نظیر گوجه فرنگی و تامین نیاز کشور، در این خصوص پتانسیل بالایی دارند و در طرح جامع گردشگری استان قرار گرفته‌اند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر با اشاره به جود باغ‌های مرکبات در شهرستان جم یادآور شد: این شهرستان با داشتن آب و هوای مناسب نسبت به دیگر شهرستان‌های استان و قرار گیری در منطقه کوهستانی، این امکان را به ما می‌دهد تا با تعریف رویدادهای مناسبتی و تکیه بر برداشت محصول به توسعه گردشگری کشاورزی در استان رسید.

ارسطو زاده اضافه کرد: با توجه به وجود بیش از ۶ میلیون اصله نخل در استان بوشهر، یکی دیگر از رویدادهایی که می‌شود برگزار کرد جشنواره “خرماپزون” در تابستان است که زیبایی‌های خاص خود را دارد و با وجود آب و هوای گرم و مرطوب در آن فصل، علاقمندان زیادی هستند که مشتاق تماشای برداشت خرما  در کنار دیگر مراسم‌های آیینی باشند.وی ادامه داد:

وی تاکید کرد: گردشگری کشاورزی در استان بوشهر با تکیه بر این رویدادها فعال می‌شود و با صدور مجوز برای راه‌انداری بومگردی در زمین‌های زراعی و باغ‌ها این امکان به گردشگر داده می‌شود تا یک تجربه جدید را از زندگی در کنار یک کشاورز روستایی تجربه کند.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مجتمع گردشگری روستای بندو با همت مجموعه دهیاری در حال ساخت است و با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

ارسطو زاده افزود: کار ساخت این مجتمع با هزار و ۳۰۰ متر مربع زیر بنا بصورت پلکانی در روستای کوهستانی بندو از توابع شهرستان عسلویه شروع شده و امید می‌رود در کنار دیگر جاذبه‌های این روستا همچون هشت چشمه آب شیرین و طبیعت کوهستانی منطقه به جذب بیشتر گردشگر کمک کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر ادامه داد: روستای بندو از لحاظ وجود آثار تاریخی شامل ۲ آسیاب ثبت شده ملی در کنار سد ساروجی و برکه دوران قاجار مربوط به تاسیسات آبی ۲ آسیاب تاریخی از دیگر جاذبه های این روستا است.

ارسطو زاده یادآور شد: این روستا آخرین نقطه جنوبی استان بوشهر است که هفت کیلو متر با ساحل خلیج فارس فاصله دارد و همه این موارد نوید این موضوع را می‌دهد  که با افتتاح این مجتمع گردشگری شاهد یک نقطه منحصر به فرد برای گردشگر پذیری در استان باشیم.

منبع:همشهری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *