یکسوم هزینهکرد گردشگران، به غذا اختصاص دارد
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی گفت: یکسوم هزینهکرد گردشگران به خوراک اختصاص دارد؛ از این رو غذا جزو مهم صنعت گردشگری و یکی از زنجیرههای اصلی سفر است.
به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از معاونت گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، محمد قاسمی در نخستین نشست وبیناری تخصصی کارشناسان گردشگری خوراک گفت: با توجه به اینکه تنوعبخشی به صنعت گردشگری کشور و تولید محصولات متنوع و تمرکز بر گردشگری موضوعی یکی از اصلیترین سیاستهای این حوزه به شمار میآید؛ لذا با توجه به دارا بودن ظرفیت بسیار قابل توجه غذاهای بومی کشور، موضوع توسعه گردشگری خوراک در دستورکار قرار گرفته است.
وی در این نشست در محل معاونت گردشگری افزود: در حال حاضر ساختار اداری در قالب شبکهای گسترده از کارشناسان در سراسر استانهای کشور شکل گرفته است. در پی تشکیل کارگروه گردشگری خوراک این نشست با هدف تبیین و آگاهسازی کارشناسان استانی با ظرفیتها و ساختار اجرایی این موضوع تشکیل شده تا در بستر تعامل، همفکری و بررسی نمونههای موفق داخلی و خارجی از جمله «خیابان خوراک» بستر اجرایی قابل اتکایی شکل گیرد.
قاسمی با بیان اینکه موضوع گردشگری خوراک از دو وجه قابل بررسی است، ادامه داد: با توجه به اعلام رسمی سازمان جهانی گردشگری، ۳۳ درصد یا یک سوم هزینهکرد گردشگران به موضوع خوراک اختصاص می یابد؛ از این رو غذا جزو لاینفک این صنعت شناخته میشود؛ در نتیجه صحبت از این موضوع بحث درباره یکی از زنجیرههای اصلی سفر است.
وی ادامه داد: در وجه بعدی هدف از سفر میتواند تجربه خوردنی ها و آشامیدنیهای مقاصد مورد بازدید و جوامع میزبان باشد. از این رو اقدامات کلان از جمله تعریف بستههای سفر و تورهای گردشگری با محوریت و انگیزه تجربه غذاهای بومی و استفاده از خوراک محلی استانها در منوی مراکز پذیرایی و رستورانها، از جمله اقدامات زیربنایی مورد نظر در مسیر توسعه گردشگری خوراک به شمار میآید.
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی تاکید کرد: تمرکز بر این دو رویکرد سبب شکلگیری بستر مساعد توسعه گردشگری کشور خواهد شد تا ضمن ایجاد و توسعه مقاصد ملی تخصصی گردشگری خوراک و جذب گردشگران، دستاوردهای گسترده اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در سطح کشور شکل گیرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.