گردشگری

از جاذبه‌های گردشگری دست‌ساز غفلت کرده‌ایم

رئیس هیات مدیره انجمن دفاتر خدمات مسافرتی و هوایی استان کرمانشاه گفت: باتوجه به نقشی که امروزه جاذبه های گردشگری دست‌ساز برای جذب گردشگر ایفا می کنند، به نظر می رسد در این بخش خلاء هایی داریم که باید جبران شود، چراکه همه گردشگران علاقمند به دیدن آثار تاریخی، یا طبیعت و یا تنوع فرهنگی نیستند.

فردین امیری در گفت و گو با ایسنا، با تاکید براینکه کرمانشاه از نظر جاذبه های گردشگری یکی از استانهای اول کشور است، اظهارکرد: شاید آثار تاریخی فراوان، طبیعت زیبا و بکر و تنوع فرهنگی که در کرمانشاه داریم را هیج جای دیگر کشور نتوان پیدا کرد، اما تاکنون بهره چندانی از این ظرفیت ها نبرده ایم.

وی تصریح کرد: برخی استان هایی که اکنون حرف اول را در بحث گردشگری کشور می زنند، استان هایی هستند که سابقه تاریخی  آنها به دوره صفوی می گردد، این درحالی است که ما مکان های تاریخی داریم که آثاری از انسان های نئاندرتال هم در آنها کشف شده است.

رئیس انجمن دفاتر گردشگری استان با بیان اینکه در سایر موضوعات هم کرمانشاه حرف های زیادی برای گفتن دارد، اعلام کرد: مشکل اصلی که طی سالهای گذشته برای جذب گردشگر به کرمانشاه با آن گریبانگیر بوده ایم، عدم تبلیغات مناسب بوده، چراکه تا زمانی که محصولی درست و به اندازه کافی معرفی نشود، مشتری هم نخواهد داشت.

وی تاکید کرد: متاسفانه گاها در تبلیغاتی هم که برای معرفی جاذبه های کرمانشاه صورت می گیرد، کیفیت چندانی را در کار نمی بینیم و آنطور که شایسته است، زیبایی آثار به گردشگران معرفی نمی شود و این یکی از مهمترین معضلات تبلیغات گردشگری در استان است.

امیری در ادامه با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ گردشگرپذیر بودن بین مردم، اظهار کرد: باید برای مردم استان جا بیندازیم که حضور گردشگران چقدر می تواند برای آنها درآمدزا باشد تا آنها نیز در این حوزه فعال شوند. البته این موضوع طی یکی دو سال اخیر در منطقه اورامانات اتفاق افتاده و مردم این منطقه به اهمیت حضور گردشگران آگاه شده اند.

وی در ادامه با بیان اینکه امروزه در بسیاری از کشورهای دنیا به سمت جاذبه های گردشگری دست‌ساز رفته اند، عنوان کرد: باتوجه به نقشی که امروزه جاذبه های گردشگری دست ساز در   جذب گردشگر ایفا می کنند، به نظر می رسد ما در این بخش خلاء هایی داریم که باید جبران شود، چراکه همه گردشگران علاقمند به دیدن آثار تاریخی، یا طبیعت و یا تنوع فرهنگی نیستند، بنابراین باید سلیقه های مختلف گردشگران را هم در نظر بگیریم.

رئیس انجمن دفاتر گردشگری کرمانشاه پیشنهاد داد: باتوجه به اینکه ورودی های شهر کرمانشاه شرایط بسیار نامناسبی دارند، می توان با کمی کار کردن روی آنها و با کمک بخش خصوصی آنها را ساماندهی کرد و جاذبه های خوبی را در آنها ایجاد کرد، از طرف دیگر بلوار تاق بستان هم می تواند یک مسیر گردشگری بسیار مناسب باشد که از آن غفلت کرده ایم.

وی اضافه کرد: همچنین چندسالی می شود شهربازی کرمانشاه که می تواند یک جاذبه گردشگری باشد، تعطیل شده و مردم کرمانشاه که خاطرات بسیار خوبی با مجموعه تفریحی “فانفار” داشتند اکنون درحال فراموش کردن آنها هستند، درحالی که می توان آنها را احیاء و بازسازی کرد و با بروزرسانی و خلاقیت آنها را به جاذبه گردشگری تبدیل کرد.

به گفته این فعال گردشگری، مسیر کریدور گردشگری بیستون به تاق بستان، تپه شیرین، خیابان مدرس، صنایع دستی متنوع و … نیز ظرفیت های دیگری هستند که می توان از آنها برای جذب گردشگر بهره برد.

وی درپایان با تاکید براینکه تمام اهتمام مسئولین حوزه گردشگری علاوه بر جذب گردشگر داخلی باید بر جذب گردشگر خارجی متمرکز باشد، اعلام کرد: جذب گردشگر خارجی درآمدزایی بالایی دارد، پس تا جایی که می توانیم باید به سمت استفاده از این ظرفیت برویم.

منبع:ایسنا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *